lördag 11 april 2009

Just nu...


...förbereder vi oss för att åka hoj till Borlänge (fast jag hör fortfarande snarkningarna från någon som somnat om). Vi ska installera nytt antivirusprogram hos mina föräldrar först och sedan ska vi till Rommetravet och kolla på V75. Petra kommer att följa med och åker med mig. Det var längesedan hon åkte hoj - men hon vill så gärna till Borlänge så hon hänger på. Solen skiner så det borde bli skönt väder.

Vi var till Gävletravet i torsdags då Petra hade vart hos Olle och "jobbat" och fått fribiljetter åt oss. Vi var in till stallbacken och kikade också.

Idag kommer Peters föräldrar hem efter en 4-veckors resa från Thailand. Dom ska bo i Peters lägenhet nu några månader framöver då deras eget hus ska rustas med hissar och inglasade balkonger bla. Dom har inte börjat ännu som det ser ut som på utsidan av huset, fast dom skulle flyttat ut redan i slutet av februari (huset "före" ser inte ens klart ut ännu) så vi får se hur långt tid det kommer att ta. Igår när Carola kom på besök så kunde vi för första gången sitta ute på Peters inglasade balkong - den har han haft några år nu. Peter ska under hans föräldrar lånar hans lya - vara "sambo" med mig.
Mangeln blev såld igår...

Inga kommentarer: